Workshopkväll för entreprenörer inom kulturella och kreativa branscher

Datum:

Tid:

Plats: Tekniska Nämndhuset, Fleminggatan 4, Kungsholmen

Hitta vägarna till finansiering för din idé och få verktyg i ledarskap för soloföretagare.

Subtopia med dess inkubator Katapult och Starta eget Stockholm välkomnar kulturskapande entreprenörer eller företagare med kreativa processer som sin affärsidé till en berikande workshopkväll. Du lär dig hitta vägarna till finansiering och ges verktygen till självledarskap för att strukturera din tillvaro för att kunna genomföra ditt drömprojekt. Du får även möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte med andra entreprenörer.

Kvällen inleds av Stockholms stads Björn Grann som driver Starta eget Stockholm, som erbjuder kostnadsfri företagsrådgivning till stockholmare som funderar på eller redan har starta sitt eget företag.

Workshopen är uppdelad i två block och leds av Martin Q Larsson, verksamhetsledare på Katapult – kulturinkubatorn för kreativa startups. Katapult stöttar entreprenörer i att förverkliga sina visioner och bygga hållbara företag inom kulturella, sociala och kreativa sektorer. Katapult erbjuder kreativ coaching, en stöttande atmosfär och ett nätverk av likasinnade.

Block 1 Ansökningsverkstad

Vill du förverkliga din idé inom kreativa och kulturella branscher men saknar finansiering? Då är vår ansökningsverkstad något för dig.

Vi gör en djupgående genomgång av olika finansieringsalternativ och strategier för att säkra stöd för ditt projekt. Under ledning av Martin Q Larsson, kommer du att lära dig att navigera genom den komplexa världen av finansiering och maximera dina chanser att få ditt kreativa projekt att lyckas.

Block 2 Ledarskap för soloföretagare

Är du en soloföretagare som strävar efter att ta din verksamhet till nästa nivå? Eller saknar du rätt struktur av din tillvaro för att kunna genomföra ditt drömprojekt? Få tillgång till verktyg och insikter för att effektivt organisera din tid och resurser och ta kontroll över ditt företags tillväxt och framgång

Anmälan

Det är kostnadsfritt att delta och vi bjuder på kaffe, te och smörgås. Sista anmälningsdag är 13 maj. Du anmäler dig via vårt formulär.

Kategorier: